top of page

Laaja valikoima, laadukkaat palvelut

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä useamman yritysen kanssa. Jettivuokraus tapahtuu Airiston vierasvenesatamassa, jonka lähistössä on myös Pomppen Saunarantti. Vierasvenesataman yhteydessä on ravintola sekä hotelli ja voit yhdistää jettiajelun hotelli- tai venevierailuusi. Airisto ei ole kaukana Turusta ja voitkin ajaa nopeasti Airistoon ja nauttia ravintolan tarjoiluista sekä vauhdin hurmasta vesijetteilyn parissa.
Pomppen Saunarantti tarjoaa upeat puitteet monenmoisiin juhliin. Syntymäpäivät, polttarit, virkistyspäivät - saunojan paratiisi on erinomainen moneen juhlaan. Vesijetteily toimii illan kohokohtana ja voitvuokrata jetit käyttöönne lyhyeksi ajaksi tai vaikka koko illaksi. Tarjoamme Saunarantin kanssa yhdessä paketteja, muista kysyä tarjousta.
Teemme myös yhteistyötä Kokemuskaupan sekä Elämyslahjojen kanssa. Heidän kauttaan voi ostaa monenlaisia lahjakortteja vesijetteilyyn ja sieltä löydät varmasti moneen tilanteeseen sopivan lahjan. Etsiessäsi erikoisempaa lahjaa, on elämys ja uusi kokemus jetteilyn parissa varmasti arvostettu lahja. Yllätä puolisosi, ystäväsi, tuttusi tai itsesi. Tervetuloa Airistoon jetteilemään!

Airisto Marina logo.jpg

Airisto Marina

Teemme tiukkaa yhteistyötä Airiston uusien pyörittäjien ja heidän sataman kanssa. Airisto tarjoaa monipuolisia palveluita, mm. ravintolapalveluita, rantasaunaa ja minigolffia. Meidän kautta voit pyytää tarjousta toimivasta kokonaisuudesta!

kokemuskauppa.png

Kokemuskauppa.com

Kokemuskauppa.com tarjoaa korkealaatuisia lahjoja itselle tai kaverille. Täältä pystyt ostamaan haluamasi vuokrajakson helposti ja vaivattomasti. Lahjakortti jettiajelulle on erinomainen lahja, joka takaa lahjansaajalle mahtavan kokemuksen. Lahjakortti sopii esimerkiksi syntymäpäivä- tai valmistujaislahjaksi.

Logo_EL_FI_RGB_BIG-600x103.png

Elämyslahjat.fi

Elämyslahjat.fi sivuilta löydät lahjakortteja synttärisankarille, vuosipäivälahjaksi tai vaikkapa valmistujaislahjaksi!

bottom of page