top of page
YamahaFXHO3.jpg
Venevuokraus ja vesijettivuokraus
Turku
YamahaFXHO2.jpg

Vesijettien, veneen, SUP-lautojen sekä jettilautojen vuokraus

Turun saariston sydämessä

Jettivuokraus.fi tarjoaa mahdollisuuden vuokrata Yamahan luotettavia luksus vesijettejä tunnista alkaen ja jopa viikoksi. Räätälöimme vuokra-ajan sinun tarpeidesi mukaan!

Vuokrapakettiin kuuluu vesijetti ja kelluntaliivit (1-3 kpl). Vesijetin voi myös vuokrata trailerin kanssa. Kaikki vesiskootterit ovat kolmen istuttavat (kaksi aikuista ja lapsi), joten kaveritkin saa hauskanpitoon mukaan.

Meillä on vuokrattavana myös vene. Tarjolla on Sea Ray 225 Weekender, jopa kahdeksalle henkilölle hyväksytty vuokravene. Veneeseen mahtuu 2-3 henkeä nukkumaan joten vene soveltuu myös viikonloppureissuun.

Olemme myös SUP vuokraamo Turussa ja saaristossa. Vuokrakalustoon kuuluu niin perinteistä suppia kuin Supersize lautaa, joka on tarkoitettu 5-8 hengelle. Erinomainen ajanviete koko perheelle, kaveriporukalle, polttareihin ja virkistyspäiviin.

Suomen kesä on lyhyt mutta kaunis, joten kannatta ottaa kaikki irti aurinkoisista päivistä ja viettää ne veden päällä Suomen upeimmassa saaristossa! Toimimme pääsääntöisesti Turun saaristossa, mutta muuallekin Suomeen saadaan tarvittaessa vesijetti/vesijetit toimitettua. Vene vuokrataan Airiston vierasvenesatamasta.

Vesijetit ovat hauskaa viihdettä koko perheelle, mutta sopivat myös esimerkiksi henkilökunnan virkistyspäiville. Vuokraa tästä juhlien kohokohta firman kesäjuhliin tai perheen syntymäpäiväjuhliin ja järjestä ikimuistettava päivä!

5.jpg

Jetboard ja eFoil vuokraus

Älä odota aaltoja, tee omat aaltosi

Tarjoamme vuokralle jettilautoja ja eFoil lautoja. Jettilaudat, eli jetboard, ovat Suomessa aivan uusi urheilulaji ja mahtava tapa kokea saariston ihanat maisemat. Vuokralla on kaikki Onean jettilaudat sekä Waydoo eFoilit, jotka tuodaan Suomeen Jetboard Finland Oyn toimesta.

HUOM! Laudat vuokrataan Hessundin salmessa Kirjaisissa, osoitteessa Danmarkintie 28.

Yamaha FX HO

Vesijettimarkkinoiden suurimmalla moottorilla varustettu vapaasti hengittävä Yamaha FX High Output vesiskootteri. FX-sarja on Yamahan luksussarja. Vankka rakenne soveltuu 2-3 henkilön kuljettamiseen ja sähköinen RIDE-järjestelmä on helppokäyttöinen myös aloittelijoille. Rajoitetun tehon mahdollisuus, piiloon kääntyvä uimaporras, tehoistaan huolimatta taloudellinen!

Kalustossa kaksi kappaletta.

YamahaFXHO.jpg

Sea Ray 225 Weekender

Kahdeksan hengen siisti ja pirteä retkivene. Nukkumaan mahtuu ikkunallisessa kajuutassa 2-3 henkilöä vaatimustasosta riippuen. Varusteena myös WC sekä Bluetooth radiojärjestelmä. 

Yksi 260hv bensiinikone kyydittää 7.32 metristä vuokravenettä reippaasti eteenpäin.

Vene on vuokraveneeksi varustettu ja katsastettu.  Viihtyisä avotila pöytineen sekä tilava uimataso tikkailla lisää myös viihtyvyyttä. Veneessä on aurinkokattoon liitettävä ajokuomu sekä satamapeite.

Yamaha-VX-Deluxe-Action06.jpg

Black Island EXPLR laudat

Tarjoamamme Black Island EXPLR 11'6'' laudat ovat korkealaatuisia, kevyitä, puhallettavia lautoja jotka sopivat niin aloittelijalle kuin kokeneemmallekin. SUPpailu on hyvää treeniä, hauskaa ohjelmaa kaveriporukan kanssa ja mitä tärkeintä, mahtava tapa päästä nauttimaan Suomen kesästä ja saaristosta. 
Laudat saa helposti pakattua kantoreppuun mikäli haluaa viedä omalle mökille. Täyttäminen onnistuu vaivattomasti joko käsipumpulla.

Kalustossa 4 kappaletta

blackisland_edited_edited.jpg
laudat_edited.png

Jobe Supersize SUP - jättisup

Tarjolla koko perheen jättisup vuokralle, jonka kantavuus jopa 450kg. Jättisuppi sopii erinomaisesti yrityksen virkistyspäivän ohjelmaksi tai ihan vaan kaveriporukan kesken. Lauta on ilmatäytteinen, eli on mahdollista napata lauta mukaan omalle mökille.

supersize3.jpg

Onean jetboard

Onean valmistaa kolmea eri jetboard mallia. Meillä on vuokralla ne kaikki! Manta sopii rauhallista menoa kaipaavalle 8-12 km/h huippunopeutensa ansiosta. Tämä muistuttaa eniten SUP-lautaa jettimoottorilla.

Carver Twin on vuoden 2020 uutuusmalli ja erittäin ketterä. Sen 5kW teholla se pystyy tuomaan 90 kg kuljettajan plaaniin ja huippunopeus liikkuu 30-35 km/h riippuen kelistä ja kuljettajasta.

Carver X on malliston tehokkain lauta. 10kW raakaa voimaa tuo yli 110 kg kuljettajan plaaniin sekä pystyy saavuttamaan 45-50 km/h nopeuden kelistä ja kuljettajasta riippuen.

Waydoo eFoil-laudat

Meiltä saat uusina vehkeinä vuokrata sähköiset eFoil-laudat (kantosiipilaudat) tunnista ylöspäin. Voit ottaa laudan mukaan mökillesi ja harjoitella omassa rauhassa, tai tulla meidän toimipisteisiin ajelemaan. Kalustoon kuuluu kaksi lautaa, yksi EPP ja yksi Kevlar. Vauhtia kertyy 6kW teholla huimat 42km/h ja ajoaikaa yhdellä latauksella jopa 85min.

Huom! Painoraja 100kg

5.jpg

Hinnasto

Kaikki hinnat sisältävät ALV 24%. Asiakas maksaa itse käyttämänsä polttoaineen. Käytettävä ainoastaan 98 oktaanista polttoainetta. Vesijetit ja vene luovutetaan aina polttoainetankit täynnä ja palautetaan myös polttoainetankit täynnä sekä jätesäiliö tyhjennettynä. Vahinkotapauksissa asiakkaan omavastuu on 2000 euroa vesijeteissä ja 1500 euroa veneessä. Alkoholin suhteen meillä on nollatoleranssi! Muissa välineissä asiakkaan omavastuu on vuokrakohteen ostohinta. 

Varaus on peruttava viimeistään 7 vrk ennen vuokra-ajan alkamista. Muuten vuokrahinta voidaan periä kokonaisuudessan.

 

Meillä käy maksuvälineenä yleisimmät pankki- ja luottokortit, mobile pay, Edenred, SmartumPay sekä ePassi. Nyt voit myös maksaa vuokrauksen laskulla (paperilaskusta veloitamme 5 € laskutuslisän, sähköinen lasku ilman lisäkuluja)

Tuntivuokra

 • Yamaha FX           90€

 • Jettilaudat/eFoil    85€

 • SUP-lauta              20€

 • Jättisup                 50€

 • Vetorengas           15€

Jettilaudat varattava vähintään 4h etukäteen. Mikäli tarvitset nopeammin, olethan yhteydessä.

Vuorokausi, arki (ma-to)

 • Yamaha FX          290€

 • Jettilaudat/eFoil   280€

 • Sea Ray 225        300€

 • SUP-lauta              60€

 • Jättisup                150€

 • Vetorengas            40€

Vuorokausi tarkoittaa

vuokra-ajan alkamisesta 23 h.

Vuorokausi, viikonloppuisin (pe-su)

 • Yamaha FX         350€

 • Jettilaudat/eFoil  330€ 

 • Sea Ray 225       450€

 • SUP-lauta             80€

 • Jättisup               200€

 • Vetorengas           40€

Vuorokausi tarkoittaa

vuokra-ajan alkamisesta 23 h.

Viikonloppu (pe-su)

 • Yamaha FX          590€

 • Jettilaudat/eFoil   500€

 • Sea Ray 225        750€

 • SUP-lauta            100€

 • Jättisup                250€

 • Vetorengas            60€

Viikonloppuvuokran kesto on

perjantai klo 12.00 - sunnuntai klo 18.00. 

Viikko

 • Yamaha FX          1290€

 • Jettilaudat/eFoil   1000€

 • Sea Ray 225        1590€

 • SUP-lauta              200€

 • Jättisup                 500€

Viikkovuokran kesto

maanantai klo 12.00 - maanantai klo 10.00.

Pidemmäksi aikaa

Sopimuksen mukaan!

Aikaisemmin mainitut vuokra-aikojen kestot ovat voimassa ellei toisin sovita.

Hinnasto
Etusivu: Contact

Ota yhteyttä

Pyydä tarjous, tee varaus tai anna palautetta. Vastaamme mahdollisimman pian!

Osoite:

Airistontie 700, 21600 Parainen Finland (jetit, SUP, vene)

Danmarkintie 28, 21610 Parainen Finland (jettilaudat)

Sähköposti:

Kiitos viestistäsi! Käsittelemme sen mahdollisimman pian ja palaamme asiaan :)

bottom of page