top of page
5.jpg

Jetboard ja eFoil vuokraus

Älä odota aaltoja, tee omat aaltosi

Tarjoamme vuokralle jettilautoja ja eFoil lautoja. Jettilaudat, eli jetboard, ovat Suomessa aivan uusi urheilulaji ja mahtava tapa kokea saariston ihanat maisemat. Vuokralla on kaikki Onean jettilaudat sekä Waydoo eFoilit, jotka tuodaan Suomeen Jetboard Finland Oyn toimesta.

HUOM! Laudat vuokrataan Hessundin salmessa Kirjaisissa, osoitteessa Danmarkintie 28.

Onean jettilaudat

Onean valmistaa kolmea eri jetboard mallia. Meillä on vuokralla ne kaikki! Manta sopii rauhallista menoa kaipaavalle 8-12 km/h huippunopeutensa ansiosta. Tämä muistuttaa eniten SUP-lautaa jettimoottorilla.

Carver Twin on vuoden 2020 uutuusmalli ja erittäin ketterä. Sen 5kW teholla se pystyy tuomaan 90 kg kuljettajan plaaniin ja huippunopeus liikkuu 30-35 km/h riippuen kelistä ja kuljettajasta.

Carver X on malliston tehokkain lauta. 10kW raakaa voimaa tuo yli 110 kg kuljettajan plaaniin sekä pystyy saavuttamaan 45-50 km/h nopeuden kelistä ja kuljettajasta riippuen.

laudat_edited.png

Waydoo eFoil-laudat

Meiltä saat uusina vehkeinä vuokrata sähköiset eFoil-laudat (kantosiipilaudat) tunnista ylöspäin. Voit ottaa laudan mukaan mökillesi ja harjoitella omassa rauhassa, tai tulla meidän toimipisteisiin ajelemaan. Kalustoon kuuluu kaksi lautaa, yksi EPP ja yksi Kevlar. Vauhtia kertyy 6kW teholla huimat 42km/h ja ajoaikaa yhdellä latauksella jopa 85min.

Huom! Painoraja 100kg

1.JPG

Venevuokraus
Sea Ray 225 Weekender

Kahdeksan hengen siisti ja pirteä retkivene. Nukkumaan mahtuu ikkunallisessa kajuutassa 2-3 henkilöä vaatimustasosta riippuen. Varusteena myös WC sekä Bluetooth radiojärjestelmä. 

Yksi 260hv bensiinikone kyydittää 7.32 metristä vuokravenettä reippaasti eteenpäin.

Vene on vuokraveneeksi varustettu ja katsastettu.  Viihtyisä avotila pöytineen sekä tilava uimataso tikkailla lisää myös viihtyvyyttä. Veneessä on aurinkokattoon liitettävä ajokuomu sekä satamapeite.

Vene vuokrataan joko Airiston vierasvenesatamasta (Airistontie 700) tai toisesta pisteestämme osoitteessa Danmarkintie 28.

Yamaha-VX-Deluxe-Action06.jpg

Hinnasto

Kaikki hinnat sisältävät ALV 24%. Asiakas maksaa itse käyttämänsä polttoaineen. Käytettävä ainoastaan 98 oktaanista polttoainetta. Vene luovutetaan aina polttoainetankki täynnä ja palautetaan myös polttoainetankki täynnä sekä jätesäiliö tyhjennettynä. Vahinkotapauksissa asiakkaan omavastuu on 1500 euroa veneessä. Muissa välineissä asiakkaan omavastuu on vuokrakohteen ostohinta.
Alkoholin suhteen meillä on nollatoleranssi!

Varaus on peruttava viimeistään 7 vrk ennen vuokra-ajan alkamista. Muuten vuokrahinta voidaan periä kokonaisuudessan.

 

Meillä käy maksuvälineenä yleisimmät pankki- ja luottokortit, mobile pay, Edenred, SmartumPay sekä ePassi. Nyt voit myös maksaa vuokrauksen laskulla (paperilaskusta veloitamme 5 € laskutuslisän, sähköinen lasku ilman lisäkuluja)

Hinnasto 2022.JPG
Hinnasto

Ota yhteyttä

Pyydä tarjous, tee varaus tai anna palautetta. Vastaamme mahdollisimman pian!

Osoite:

Airistontie 700, 21600 Parainen Finland (vene)

Danmarkintie 28, 21610 Parainen Finland (jettilaudat, vene)

Sähköposti:

Kiitos viestistäsi! Käsittelemme sen mahdollisimman pian ja palaamme asiaan :)

bottom of page